Oldal kiválasztása

SZOLGÁLTATÁSAINK

Ismerje meg a sikerhez vezető út három lépését

ELSŐ LÉPÉS

STRATÉGIA

HELYZETELEMZÉS

Ez stratégiai szolgáltatásaink egyik, ha nem legfontosabb része. Meghatározzuk a sikerhez szükséges elengedhetetlen feltételeket, az ideális vevőt, valamint a cége által képviselt értékeket.

HONLAPSTRATÉGIA

Ha tudjuk, hol helyezkedünk el versenytársainkhoz képest, elkezdjük megtervezni weboldalunk felépítését és működését. Ehhez egy 2×3 órás konzultációt biztosítunk a szolgáltatás keretében.

MÁRKAESSZENCIA

A márka üzenetének megfogalmazása a fogyasztó nyelvén nem könnyű feladat. Ezért egy 2×3 órás konzultáció során segítünk abban, hogy ne csupán terméket, hanem élményt is adhasson ügyfeleinek.

MARKETINGSTRATÉGIA

Fontos, hogy az üzenet a megfelelő emberekhez jusson el. Mi a legkorszerűbb eszközökkel segítjük Önt hozzá ahhoz, hogy az Ön számára legmegfelelőbb felületeken jelenítsük meg szolgáltatásait, termékeit.

SZÖVEGÍRÁS

Az emberek nem szeretik, ha eladnak nekik – viszont szeretnek vásárolni. Ön adja az ötletet, mi megválasztjuk a megfelelő stílust a  közlésre. Ügyfelei már az első pillanattól kezdve örömmel böngészik majd oldalát.

SOCIAL MEDIA

Manapság az egyik legjobb reklámfelület a közösségi média. Számunka egy Facebook vagy Instagram kampány nem jelent kihívást. Nyerje meg magának a jövő generációját, a kezelését pedig bízza ránk!

MÁSODIK LÉPÉS

ARCULAT

LOGÓ

A céges logó egyenlő a vizuális kommunikációval. Mi segítünk Önnek színeit, stílusát és hangulatát megtalálni, hogy a jövőben könnyedén azonosítsák márkájával.

OFFLINE ANYAG

Szolgáltatásaink, termékeink ismertetésére számos lehetőségünk van nyomtatott formában is. Legyen szó névjegykártyáról, levélpapírról, borítékról vagy brosúráról, mi megtervezzük Önnek!

FOTÓ / VIDEÓ

Üzleti hatékonyságát tovább növelheti egyedi kép- és videóanyaggal. Számos szolgáltatásunk mellett céges imázsfilm készítését, valamint eseményvideók, reklámfilmek készítését is megtalálja.

HARMADIK LÉPÉS

WEBOLDAL

WEBOLDAL

Az általunk készített weboldalak egyedi grafikával és funkciókkal valódi felhasználói élményt biztosítanak vevői számára. Nem csak megjelenésben, de működését tekintve is kiemelkedő.

WEBÁRUHÁZ

Modern online katalógus, egyszerűen kezelhető admin felület, személyre szabott dizájn. Ennél többet nem is tehetne azért, hogy eladásait segítse. És a legjobb benne: mobilon is működik.

RESZPONZÍV TERVEZÉS

Talán az egyik legkritikusabb pont. Mi nem esünk abba a hibába, hogy a weboldal szétesik, ha tableten vagy mobiltelefonon keressük fel. Nálunk a reszponzív kialakítás mindig az ajánlat része!